Структура на StrongFirst инструкторите

Екипът от сертифицирани инструктори на нашата школа за сила е разделен в две основни групи:

STRONGFIRST ПРЕПОДАВАТЕЛИ

Това са преподаватели, които обучават и преподават по време на сертификационните курсове. Ейрархията включва Мастър инструктори,Старши инструктори и Ръководители на екипи. Мастър инструкторите са главните преподаватели и само те могат да водят сертификционни курсове. Старши инструкторите и ръководителите на екипи помагат по време на курсовете и преподаването на StrongFirst методологията.

По време на сертификационните курсове преподавателите координират своите екипи с помощта на асистенти – сертифицирани StrongFirst инструктори. Всички преподавателите периодично преминават изпити, за да защитят позицията си на елитни StrongFirst специалисти.

Teacher of Strength 


Анджелика Стефанска-Ковалик 🇵🇱

Една от двете жени в Европа със степен Старши StrongFirst сертифициран инструктор. Тя специализира в силови тренировки с пудовки, щанги и собствено тегло, както и в тренировки, които подобряват мобилността на ставите и мускулната гъвкавост. Като Strength and Flexible Steel инструктор, Анджелика обучава и изпитва инструктори по време на сертификационни курсове по цял свят: САЩ, Китай, Италия, Корея, Франция, Тайван, Швейцария, Германия, Гърция, Литва и България. Тя е елитен StrongFirst инструктор и спортно- медицински терапевт.

В своята работа Анджелика съчетава философията на източното бойно изкуство Kung Fu с философията на StrongFirst. Залага на здравословен подход за изграждане на сила и устойчивост на тялото. Четирикратен световен шампион по Wushu и дългогодишен член на националния отбор на Полша. Основател и управител на “Centrum Kettlebell Kraków – StrongFirst Gym” и автор на онлайн курсове в платформата Tiger-Zone. Анджелика Стефанска-Ковалик вярва, че силата е умение, което се учи и избор, който си заслужава да се направи заради собственото здраве, безопасност и качество на живот.

certifird instructor

Мая Личева 🇧🇬

Казвам се Мая Личева и съм сертифициран StrongFirst SFG инструктор.

Моите цели са да помагам на хората да се движат по- добре, по- често, да развиват своята сила и мобилност, да поддържат добро ниво на знания за правилно трениране.

Работя с хора вече 10 години, а последните 5 години се специализирам в областта на тренировките с пудовки. За мен това е едно огромно пътешествие, което ми дава неизчерпаеми знания, физическа и ментална сила, и подпомага моите тренировъчни предпочитания. Тренирам със страст и респект към всеки детайл, спомагащ качеството на движение, безопасността и ефективността на тренировъчния процес. Същата страст и фокус към техниката влагам при обучението на трениращите ентусиасти и треньори, с които работя.

Избрах StrongFirst, школата за сила за моето развитие като треньор, за втори дом, където винаги намирамсъвет и подкрепа, за моето голямо пътешествие, което тепърва започва.

Избрах за мой треньор и ментор Andżelika Stefańska Kowalik, която помогна и продължава да помага за моята подготовка и развитие като StrongFirst инструктор. Щастлива съм, че намерих учител, който ме вдъхновява и предизвиква да ставам все по- добър експерт.

Да бъда първият StrongFirst инструктор в България е щастие, но най- вече отговорност да пазя принципите и ценностите на StrongFirst, да поддържам високо качество на знания и силен характер, да развивам общността от силни хора. Вярвам, че заедно с Andzelika Stefanska Kowalik и всички страхотни учители и инструктори от школата за сила ще направим StrongFirst България страхотно място, където всеки ще може да развива своите умения и знания.

Ако имате нужда от помощ, за да подобрите техниката си, да програмирате своите тренировки ефективно или просто желаете да започнете вашето фитнес пътуване по правилния начин, позволете ми да помогна :).

Сила за вас!

STRONGFIRST СЕРТИФИЦИРАНИ ИНСТРУКТОРИ

StrongFirst сертифицираният инструктор познава всички изисквания и стандарти на StrongFirst, като успешно е положил изпити за SFG1, SFG2, SFL или SFB. Ако притежава степен ELITE, това означава, че е упълномощен да води инструктажи по време на SFG1, SFG2, SFL и SFB.

Потърсете StrongFirst сертифицирани инструктори във вашия район.

StrongFirst инструкторите притежават валидни сертификати, които потвърждават техните знания, умения и сила.

Тъй като ние сме StrongFirst, школата за сила, държим нашите инструктори да са в крак с обучителните материали и да поддържат високо ниво на умения. StrongFirst инструкторите трябва да подновяват своите сертификати на всеки 2 години (степен Elite на всеки 3 години). Има няколко начина да се поднови валиден сертификат.

Повече информация за сертифициране и подновяване на сертификати: https://www.strongfirst.com/recertification/

Желаете ли да започнете обучение под ръководството на сертифициран StrongFirst инструктор? Намерете списък с всички сертифицирани инструктори в търсачката на официалния сайт www.strongfirst.com.

Имате ли въпроси относно предстоящите StrongFirst събития в България? Свържете се с нас.